Plaže


Uvala Mavarštica

Uvala Mavarštica odlikuje se kristalno cistim morem i stjenovitim plažama. Iz uvale se pruža prekrasan pogled prema mnogim dalmatinskim otocima i otocicima. Ako se želite opustiti u mirnoj i ugodnoj atmosferi, daleko od buke i gužve, onda su plaže u uvali Mavarštica kao stvorene za vas...

·   Plaža udaljena cca 100 m od Apartmana Ticic
·   Plaža udaljena cca 150 m od Apartmana Ticic
·   Vaterpolo igralište – udaljeno cca 200 m od Apartmana Ticic
·   Bocic – plaža udaljena cca 700 m od Apartmana Ticic

Na udaljenenosti cca 1000 m od Apartmana Ticic, u uvali Mavarštica, nalazi se duga šljuncana plaža, imenom Bijela plaža. Okružena borovinom i kristalnim morem, posuta bijelim oblutcima mami kupace željne opuštanja u miru i tišini. Na plaži nema nikakvih sadržaja, a do plaže je moguce doci samo pješke. Nedaleko od Bijele plaže(cca 1 km) nalazi se plaža rezervirana za naturiste.

Okrug Plaža (Okrug Gornji)

Plaža Okrug je najpopularnija plaža na Trogirskoj rivijeri.
Udaljena je 3km od Trogira, te cca 1,5 km od Apartmana Ticic, a lako se pronalazi cestom koja slijedi južnu stranu otoka Ciova, do Okruga Gornjeg.

Dva kilometra duga šljunkovita plaža se takoder naziva i «Trogirska Copacabana» zbog svoje ljepote i popularnosti. Velik broj plažnih barova i nekoliko restorana drže ovo mjesto živim kroz noc.

Okrug Donji
Na samoj punti Okruga Donjeg  (udaljen cca 4 km od Apartmana Ticic) nalazi se poznato kupalište Kava, nazvano po kavi koja se nalazi iznad plaže, gdje je takoder potrebno doci prijevoznim sredstvom, a gdje ste slobodni istraživati gdje se tocno želite smjestiti – ispod drvenoga mula ili nešto dalje, na malenim plažama gdje imate doživljaj „separea“, onakvog kakvog je priroda uredila.


Kupalište Duga i Autokamp Labadusa
Na putu prema Okrugu Donjem poznata su kupališta Duga i autokamp Labadusa (udaljeni cca 3 km od Apartmana Ticic).


Autokamp Labadusa
Plaža kampa je posebna radi svoje raznolikosti, šljuncani dio je idealan za djecu, a drugi dio je šljuncan u kombinaciji s blagim stijenama. U sklopu kampa nalazi se konoba i kafic gdje se možete opustiti i ispijati svoju jutarnju i popodnevnu kavu uživajuci u pogledu na nebeski cisto more i dalmatinske otoke.

 
Uvala Duga
Na istocnoj strani otoka Ciovo izmedu Okruga Gornjeg i Okruga Donjeg, s pogledom na otocic Fumiju poznato je kupalište Duga. Popularno je kako zbog odlicne gastronomske ponude konobe Đango tako i zbog kristalno cistog mora. Užitak pruža potpuni mir, tišina, te ugodan hlad zelenih maslina. Plaža je pristupacna automobilom ili scooterom.

Plaža Sveti Križ (Arbanija) i Plaža Kava (Slatine)

Plaža Sveti Križ
Plaža Sveti Križ nalazi se na sjevjernoj strani otoka u neposrednoj blizini samostana Sv. Križ u naselju Arbanija, na udaljenosti cca 3 km od Apartman Ticic. Lijepo uredena šljuncana plaža pruža razlicite sadržaje od sportova na vodi do odbojke na pijesku. Na plaži se nalazi i restoran, gdje se može objedovati preko dana, a navecer zabavljati uz dobru glazbu. Zbog sitnog pijeska i plitkog mora plaža je pogodna za obitelji sa djecom.


Plaža Kava (Slatine)
Na istocnom kutu otoka Ciova, nedaleko mjesta Slatine (4 km) i vrlo blizu Splitskog brda Marjan, preko mora, nalazi se plaža Kava. Udaljena je cca 6 km od Apartmana Ticic. Najveca je plaža medu brojnim malim plažicama Slatinskih uvala, koje oduševljavaju netaknutom prirodom borove šume i kristalno cistim morem. Jedini sadržaj plaže je caffe bar sa izborom pica i brze hrane. Plaža se nalazi 12 km od grada Trogira, a je pristupacna automobilom ili scooterom.