Plaže


Uvala Mavarštica

Uvala Mavarštica odlikuje se kristalno čistim morem i stjenovitim plažama. Iz uvale se pruža prekrasan pogled prema mnogim dalmatinskim otocima i otočićima. Ako se želite opustiti u mirnoj i ugodnoj atmosferi, daleko od buke i gužve, onda su plaže u uvali Mavarštica kao stvorene za vas...

·   Plaža udaljena cca 100 m od Apartmana Tičić
·   Plaža udaljena cca 150 m od Apartmana Tičić
·   Vaterpolo igralište – udaljeno cca 200 m od Apartmana Tičić
·   Bočić – plaža udaljena cca 700 m od Apartmana Tičić

Na udaljenenosti cca 1000 m od Apartmana Tičić, u uvali Mavarštica, nalazi se duga šljunčana plaža, imenom Bijela plaža. Okružena borovinom i kristalnim morem, posuta bijelim oblutcima mami kupače željne opuštanja u miru i tišini. Na plaži nema nikakvih sadržaja, a do plaže je moguće doći samo pješke. Nedaleko od Bijele plaže(cca 1 km) nalazi se plaža rezervirana za naturiste.

Okrug Plaža (Okrug Gornji)

Plaža Okrug je najpopularnija plaža na Trogirskoj rivijeri.
Udaljena je 3km od Trogira, te cca 1,5 km od Apartmana Tičić, a lako se pronalazi cestom koja slijedi južnu stranu otoka Čiova, do Okruga Gornjeg.

Dva kilometra duga šljunkovita plaža se takoder naziva i «Trogirska Copacabana» zbog svoje ljepote i popularnosti. Velik broj plažnih barova i nekoliko restorana drže ovo mjesto živim kroz noć.

Okrug Donji
Na samoj punti Okruga Donjeg  (udaljen cca 4 km od Apartmana Tičić) nalazi se poznato kupalište Kava, nazvano po kavi koja se nalazi iznad plaže, gdje je također potrebno doći prijevoznim sredstvom, a gdje ste slobodni istraživati gdje se točno želite smjestiti – ispod drvenoga mula ili nešto dalje, na malenim plažama gdje imate doživljaj „separea“, onakvog kakvog je priroda uredila.


Kupalište Duga i Autokamp Labadusa
Na putu prema Okrugu Donjem poznata su kupališta Duga i autokamp Labadusa (udaljeni cca 3 km od Apartmana Tičić).


Autokamp Labadusa
Plaža kampa je posebna radi svoje raznolikosti, šljunčani dio je idealan za djecu, a drugi dio je šljunčan u kombinaciji s blagim stijenama. U sklopu kampa nalazi se konoba i kafić gdje se možete opustiti i ispijati svoju jutarnju i popodnevnu kavu uživajući u pogledu na nebeski čisto more i dalmatinske otoke.

 
Uvala Duga
Na istočnoj strani otoka Čiovo između Okruga Gornjeg i Okruga Donjeg, s pogledom na otočić Fumiju poznato je kupalište Duga. Popularno je kako zbog odlične gastronomske ponude konobe Đango tako i zbog kristalno čistog mora. Užitak pruža potpuni mir, tišina, te ugodan hlad zelenih maslina. Plaža je pristupačna automobilom ili scooterom.

Plaža Sveti Križ (Arbanija) i Plaža Kava (Slatine)

Plaža Sveti Križ
Plaža Sveti Križ nalazi se na sjevjernoj strani otoka u neposrednoj blizini samostana Sv. Križ u naselju Arbanija, na udaljenosti cca 3 km od Apartman Tičić. Lijepo uređena šljunčana plaža pruža različite sadržaje od sportova na vodi do odbojke na pijesku. Na plaži se nalazi i restoran, gdje se može objedovati preko dana, a navečer zabavljati uz dobru glazbu. Zbog sitnog pijeska i plitkog mora plaža je pogodna za obitelji sa djecom.


Plaža Kava (Slatine)
Na istočnom kutu otoka Čiova, nedaleko mjesta Slatine (4 km) i vrlo blizu Splitskog brda Marjan, preko mora, nalazi se plaža Kava. Udaljena je cca 6 km od Apartmana Tičić. Najveća je plaža među brojnim malim plažicama Slatinskih uvala, koje oduševljavaju netaknutom prirodom borove šume i kristalno čistim morem. Jedini sadržaj plaže je caffe bar sa izborom pića i brze hrane. Plaža se nalazi 12 km od grada Trogira, a je pristupačna automobilom ili scooterom.